Behandlingsformer


Rosenterapi

Rosenmetoden er en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring.

Den er utviklet fra erfaringen om at vi ubevisst spenner muskler i kroppen for å holde følelser tilbake. På sikt kan dette føre til begrenset pust, kroniske muskelspenninger og smerte.

I behandlingen benytter terapeuten en myk og direkte berøring for å møte muskelspenningene. I tillegg kan terapeutens bruk av ord som en utvidet kontaktmulighet, også være med på å bringe klienten til en større innsikt i behandlingen.

Integrativ Soneterapi

Integrativ soneterapi er en behandling som er dokumentert ca 5000 år tilbake i tid . Det utløser kroppens celler til å samarbeide for selvhelbredelse . Integrative Refleksologi er en syntese av filosofi , anatomi og medisin fra Vesten og Østen. Behandlingen er basert på hver enkelt persons egne helbredende evner , så vel som til kroppen til sjelen . Terapeutens tilnærming er avgjørende for en integrerende dialog . Det gir plass for kundens eget speilbilde .

Soneterapeuten bruker føttene som en "fjernkontroll" for å kommunisere med hjernen. Hver celle i kroppen er representert i et signalpunkt på foten. Behandlingen når alle signalpunkter og gir optimal kommunikasjon mellom alle celler og hjernen.

Uansett hvem du er , vil du få et løft av energi til både kropp og sjel - mer avslappet , - bedre sirkulasjon i hele kroppen - Bedre fordøyelse - Sterkere immunsystem- bedre og jevnere humør, - bedre søvn , bedre hukommelse etc. Mer spesifikt kan det også hjelpe på: lav / høy metabolisme, gastritt, oppblåst mage, hodepine, sinus, hals / luftveisproblemer, urinveisproblemer, allergi, vaginale infeksjoner, ME ( kronisk utmattelse), hovne ben, - candida, forgiftning problemer, tennisalbue / musearm, vektproblemer, ryggproblemer, felles / muskelsmerterDe beskriver godt på sinhjemmeside litt om Ingetraiv Soneterapi


Lymfemassasje 

Trenger du har du behoh for, føler du deg...Operasjoner og skader skaper stans i lymfesystemet med væskeansamlinger som følge som viser seg i form av hevelser. Etter brystkreftoperasjoner kan armene hovne opp på grunn av dårlig lymfesirkulasjon. Ved vekttap og slanking kan fettceller og væske bli liggende igjen mellom cellene. På tross av kraftig reduksjon av vekten, er det fortsatt enkelte områder som ikke minsker i omfang. Fettcellene føres ikke vekk, men blir liggende igjen og de kan vokse sammen til et fettvev. En mulighet til å få fart på lymfesirkulasjonen og bli kvitt hevelser og fettvalker er lymfemassasje. Selv fibromyalgi og bihulebetennelse behandles med lymfemassasje.

Jeg tok utdannelsen som lymfemassør hos Axelsons Body Work School, og de skriver følgende om lymfemassasje på sin hjemmeside: