top of page

HVEM ER JEG

Min reise

Jeg ble født med hoftedysplasi som ble oppdaget da jeg var halvannet år. Deretter lå jeg i gips i 3 år. Da jeg var ti år hadde jeg min første operasjon, hvor jeg ble sengeliggende og måtte finne alternative måter å stimulere musklene på. Etter en lang periode ble det bedre og jeg kunne være aktiv. Det er gjennom det jeg opplevde at jeg ble veldig interessert i kroppen og mennesker.

 

Da jeg var 20 traff jeg et menneske som har betydd utrolig mye for meg, og som gjorde at jeg fikk en større forståelse for hvordan hodet og kropp henger sammen og påvirker hverandre gjensidig. I en alder av 53 år har jeg gjennomgått 6 operasjoner til, 5 i hofte og 1 i skulder som har gjort at jeg har jobbet hardt med opptrening, finne nye måter å bevege meg på, blitt bevisst hvor mye det mentale har å si. Jeg har ofte fått høre at jeg ikke ville kunne gjøre det eller det på grunn av kroppen min, jeg har jobbet med å ikke la begrensninger stoppe meg og heller se muligheter gjennom bevisste valg, og ha jobbet med en mentor som var dyktig til å stille meg de riktige spørsmålene fikk jeg utfordret meg selv og kroppen min.

UTDANNING

Jeg er utdannet onkologisk sykepleier, og jobbet som sykepleier i mange år før jeg startet min egen praksis som terapeut. Jeg bodde fra 1996 7 år i USA. I den tiden tok blant annet en rekke videreutdanninger innen treningsveiledning og terapeutisk massasje.

 

Etter at jeg flyttet tilbake til Norge tok jeg utdannelse i Rosenmetoden og har praktisert dette siden 2007. Jeg er også utdannet integrativ soneterapeut, og praktisert dette siden 2012. I 2014 tok jeg utdannelse i lymfemassasje, og har praktisert dette siden 2015.

 

Jeg har også utdannelse i Kommunikasjon og Forandringsarbeid, og bruker dette i dialogen med mine klienter. I tillegg har jeg Coach og mentor utdannelse som var ferdig juni 2017

Utdanning

FILOSOFI

Essensen i møte med mennesker og alt jeg gjør i mine behandlinger handler om bevisstgjøring, samt å få innsikt, kunnskap og bli kjent med samhandlingen mellom hodet og kroppen. Jeg har alltid vært opptatt av å se menneske jeg behandler, og hver time og behandling kan være ulik utfra ståstedet ditt der og da. Jeg er tilhenger av at man bør jobbe tverrfaglig og benytte både tradisjonell skolemedisin og alternative behandlingsformer for å bedre forstå hva som kan være årsaken til smerten og samtidig behandle selve smerten. Jeg kan jobbe med flere metoder samtidig og av og til kombinere ulike metoder.

Den fysiske smerten er for mange lett å sette ord på, og av til kan det være forårsaket av emosjoner, tanker, opplevelser som ligger lagret i kroppen. Dersom våre følelsesmessige opplevelser er " for mye " å håndtere vil muskelsystemet reagere og spenne seg. Av og til tenker vi at vi har lagt opplevelser bak oss, og vi er ferdig med det i hodet, kan det være at kroppen ikke har sluppet taket helt. I tillegg til å berøre å lese kroppen er det ofte en verbal kommunikasjon mer eller mindre etter behov. Mye er rettet til det ubevisste i kroppen mer enn dialog fra hodet til hodet
Du kan se på behandlingen som en reise hvor du starter men en tung tursekk, jo lengre du går og jo mer du tar ut av sekken etterhvert jo lettere blir sekken.

Filosofi
bottom of page